Dani otvoreni vrata Pragme: “Uključeni”

Ovogodišnje Dane otvorenih vrata udruga Pragma je obilježila od 10. do 12. lipnja 2021. predavanjima za javnost i raspravama o nizu socijalnih, obrazovnih i medijskih tema.

Pragma se ponovno pridružila manifestaciji “Dani otvorenih vrata udruga“* koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, a koji je ujedno i godišnji događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. To je prilika da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama. U Pragmi smo Dane posvetili različitim temama koje u središte stavljaju odnos udruga i javnosti koja treba biti uključena u rad udruga – osobito onih koji djeluju u javnom interesu.

Pogledajte video – razgovor Nedjeljka Markovića, predsjednika Pragme, s novinarkom Željkom Mandić:

* Dani otvorenih vrata Pragme održavaju se uz potporu Ministarstva zdravstva, Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Grada Zagreba. Sadržaj ove objave i Dana je u isključivoj odgovornosti Pragme.