Suradnjom do kvalitetnih socijalnih usluga na lokalnoj razini

Sastanak s_udrugama_1

Na Dan otvorenih vrata 19. ožujka 2014. godine kojim je u sjedištu Centra za socijalnu skrb Zagreb obilježen Svjetski dan socijalnog rada, održan je sastanak s udrugama – Djeca prva, Igra, Pragma, Korak po korak, Udruga za kreativni socijalni rad i Zamisli.

Pozivam udruge da surađuju s Centrom i njegovim podružnicama, puno je potreba koje možemo zajedno zadovoljiti kako bi građani imali kvalitetne socijalne usluge na lokalnoj razini” rekla je Božena Horvat-Alajbegović, ravnateljica Centra, organizirajući ovaj prvi susret. Predsjednik Pragme Nedjeljko Marković i voditeljica Savjetovališta za mlade Jelena Mališa su istaknuli svoje zadovoljstvo suradnjom s Centrom – osobito u dijelu neposredne suradnje u skrbi za korisnike koji su upućeni od strane Centra u Pragmu, kao i suradnjom u organizaciji stručnih skupova i promicanju socijalnih tema u medijima.

Uz najavu češćih susreta i suradnje na konkretnim aktivnostima, i ostale udruge su predstavile svoj rad i potrebe svojih korisnika.
Sastanak s_udrugama_1Sastanak s_udrugama_2